Cari Something?

Rabu, Mei 22, 2013

Cuti Sekolah Datang Lagi

Tetiba slow pulak update kat blog ni. Lemau je la sekarang. Twitter pun dah jarang tengok. Facebook pun gitu-gitu.

Anyway, cuti sekolah is just around the corner. Hari-hari dok countdown dengan anak-anak. OK, lagi 3 hari sekolah. OK, lagi 2 hari sekolah. Ni lagi la.. tinggal sehariiiii je lagi sekolah. Aku over, aku tau. Hahaha. Sebab less laundry yo! Especially bab2 ironing. Less! Less!

Cuti sekolah juga sinonim dengan kenduri kahwin.

Insya-ALLAH, sabtu ni kami akan ke Kulim untuk hadir ke majlis kenduri kawan satu uni aku. Lama tak jumpa. Aku pun tak ingat bila last. Bestfriends yang lain pun insya-ALLAH ada kecuali sorang sebab ada kenduri belah suaminya.

Then, minggu last cuti sekolah, kenduri dalam family aku pulak. Adik lelaki aku yang no 2 nak nikah yo. Ya, adik lelaki no 2. yang no 1 masih kosong. Iklan jap, boleh? Haha.

Ah, can't wait. Kumpul ramai-ramai. Bukan selalu dapat peluang macam ni.


Tiada ulasan: