Cari Something?

Jumaat, Disember 06, 2013

Persediaan Ke Sekolah 2014 Part I

OK, buku-buku tulis dah selamat dibeli kat kedai buku sekolah. A day before dah pi, sekali waktu operasi 9am - 2pm sahaja untuk Isnin-Khamis. TAPI tak pulak aku perhati tarikh mula dibuka. Kesannya first day on 5/12/2013.

Memang havoc la cik kak yang jaga kedai tu. Dengan buku-buku tulis belum habis susun ikut set untuk Darjah 1 sampai Darjah 6 nya. Baju-baju sukan pun takde. Seluar sukan pun banyak saiz yang besar-besar. Aku ingatkan datang awal-awal ni sebab nak elakkan ketiadaan stok. Rupanya, STOK BELUM SAMPAI.


Kenalah datang lagi jawabnya.

Anyway, since baaaanyak jugak benda yang takde, belanja untuk Husaini berdua adalah kurang daripada RM100.

Sekian, laporan dari Menteri Kewangan Rumah Saya,

Tiada ulasan: