Cari Something?

Isnin, April 28, 2014

Catuan Air di Selangor - Terus atau Tamat?

Petang tadi sempat aku join mengomel kat twitter tentang hal ehwal catuan air kat Selangor ni.

Told friends, kalau sambung lagi, aku boleh jadi tokey tong air. LOL.

Ya, kami ramai. ada 4 dewasa dan 5 kanak-kanak. Bayangkan berapa banyak simpanan air yang diperlukan. Pulak tu aku memang adaaaaa je kat rumah. It's not simply nak lari-lari ke ofis ke atau ke mana-mana lah.


As of petang tadi, tajuk-tajuk suratkhabar online menyatakan catuan diteruskan. Tapi kejap tadi, PUSPEL SYABAS ada keluarkan note.



C&P dari note berkenaan.

Tolonglaaa tamat. Baca kat newspaper, nampaknya kerajaan Selangor ada bebeberapa kaedah yang nak diimplementasikan.

Pam air kolam masuk ke Sungai Selangor
Nak try Royal Rainmaking Technology dari Thai

Sama-samalah kita tunggu Rabu ni.

Tiada ulasan: