Cari Something?

Isnin, Mei 19, 2014

Cadangan Program Cuti Sekolah - Ke Planetarium Negara

Saja usha-usha web Planetarium Negara. Tujuan asalnya nak tengok Admission Fee dan aktiviti-aktiviti yang ada. Maklumlah, cuti sekolah dah dekat. Anak-anak ramai. Haruslah cari tempat yang agak berpatutan kaedahnya. LOL.


So, here we are.

Planetarium Negara buka dari 9 pagi sampai 4.30 petang.

Dari Selasa sampai Ahad, ada show kat bawah ni.

Screenshot dari web Planetarium Negara


Macam menarik je. Macam tertarik je. Haha. Kiranya kalau bawak budak-budak dari pukul 9.30 pagi ke, by 3.00 petang dah boleh complete layan semua show yang ada.


Anyway, ticket price are as below. Tak pastilah harga tu untuk SETIAP show atau SEMUA show sekali.


Screenshot dari web Planetarium Negara


Untuk anak-anak yang tak nak tengok show, either ibunya atau abahnya boleh la jalan-jalan kat Exhibition Area. Nak masuk situ FREE. FREE. Diulang, FREE.

Tiada ulasan: