Cari Something?

Isnin, Disember 01, 2014

Game Uji Minda Betul ke? di Google Play

Sapa nak join aku jawab soalan-soalan, boleh download game Betul Ke? kat sini

Soalan ada 600+, memang ada ulang-ulang. Tapi baru sampai 100+ dah rasa tak larat nak jawab dah. But then, setakat nak bagi sel-sel otak berhubung, why not.

Ada soalan yang aku stuck, nak tanya orang pun tak sempat sebab setiap soalan dia bagi masa 20 saat je nak jawab. SKIP le jawabnya hoi. Taknak salah jawab punya pasal. Sayang life yang ada berapa kerat je tu.

Misha Omar pun ada OK.

Kau rasa? Betul ke Salah?



Peta manaaaa.. PETA?




Tiada ulasan: