Cari Something?

Jumaat, Februari 06, 2015

Aku Tanya Apa Khabar


Lamanya tak update blog. Tak tau apa nak dikisahkan lagi. Kang cerita pasal gosok baju nimbun2, macam la orang lain tak buat. Hahaha.

Aku masih ada kat sini. Di bumi Malaya ni. Anak-anak dah 4 orang pi sekolah. Memang keluar masuk rumah je la antar diorang, amik diorang. Hantar lagi. Kiranya sejam+ la abis nak gosok baju stok seminggu. Semua sekolah esok camne la kaedahnya.

Cuti baru ni, ada anak yang sekolah KL. Tapi majoriti sekolah Selangor. Makanya melahu je lah kat rumah. Aku nak pontengkan karang awal sangat lagi masuk sekolah. Bertabah OK tengok kawan-kawan jalan sana sini. 4 hari tu. 


Anyway, the other day, berjaya ke Big Bad Wolf FIRESALE tu. Size tak sebesar Big Bad Wolf yang lepas. 1/3 ruang kot. Ke 1/4. Orang tetaplah boleh tahan ramai. Mana-mana buku RM8 jadi RM5. Korang pun boleh la kira sendiri. Aku tak amik gambar plak tatacara price listnya hari tu.



........


Ha, dah abis idea apa nak tulis. Sian jugak dengan advertiser Nuffnang yang beli iklan kat blog aku ni. Buffered earnings boleh tahan banyak. Tapi collection slow. LOL.

Dah la. Aku nak sambung tengok cerita. Have fun. Enjoy your day.

Tiada ulasan: