Cari Something?

Rabu, Februari 11, 2015

Memandu Di Luar Kawasan

Aku ada fobia driving although dah beberapa tahun ni drive around hantar dan jemput anak-anak balik sekolah.

However, since past two days, aku dah well, nak kata berjaya tu, ada lah sikit. Berjaya drive keluar dari kawasan sini-sini. Means aku dah keluar dari radius 1-2km dari rumah. LOL.

Still banyak lagi nak kena improve. Especially skil-skil determine lane mana yang patut diambil awal-awal. Tukar lane etc. Bila lagi nak cuba ye tak. Skil yang belum polish, melencong dari destinasi. Pi situ, pi situuu je. Balik rumah, balik rumah je. Tak reti nak singgah-singgah tempat lain.

Skil isi minyak kat petrol station belum try lagi. LOL.


So, that's another milestone dalam diari pemanduan aku.

Tiada ulasan: