Cari Something?

Thursday, February 26, 2015

Kejadian Misteri di Suatu Pagi

Kisahnya aku tengah mengemas fridge. Dah ready air+cuka, kain buruk, newspaper lama untuk tujuan tersebut.

Dah abis mengelap, aku campak je la kain tu tanpa melihatnya, then pasang balik er, rak dalam peti sejuk tu. Pusing balik, kain buruk tadi, nowhere to be seen. Confuse jap. Nak kata Nisa amik, dia sangatlah jauh dari tempat kejadian. Member tengah layan iPad kat family area lagi. Hahaha. Adoi la hai. Aku dah mula cuak. Angkat besen air, takde. Cek bawah meja berdekatan, in case aku buat layangan jarak jauh ke, takde.

Patah balik sinki, takde. Mana lagi aku nak cari ntah. Time tu mula seram tak pasal-pasal. LOL.


Malas nak pikir banyak, aku amik kain buruk baru. Dah settle kemas peti sejuk, aku angkat bekas-bekas yang aku kosongkan. Banyaknya benda expired. LOL. Tup2, dalam salah satu bekas tu, ada kain buruk aku tadi. Mak aii. Bekas tu tertutup OK. Memang tak nampak la isi kat dalam.


Selesai misteri yang tak mistik.


1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)