Cari Something?

Jumaat, November 27, 2015

Kisah Kasut Sekolah 2016 - Mana Yang Murah?

Bab2 pasal kasut sekolah ni, memang ada banyak pilihan. Nak apa? Pallas? Boleh cek online dulu kat pallas.com.my. Bata pun ada. FYI, Bata sedang bagi FREE DELIVERY buat masa ni. NO MINIMUM PURCHASE. Menarik ke tak? Ala, pendek kata, rambang la mata nak pilih yang mana asalkan kena dengan poket memasing.

Untuk yang nak tengok dengan mata kepala sendiri sebelum membeli, hendaklah ke kedai-kedai kasut yang berhampiran.

Anyway, yang aku senaraikan kat bawah ni, adalah antara jenama yang Giant tawarkan berdasarkan leaflet yang ada kat tangan aku ni.

Diadora - range harga antara RM29.90 hingga RM38.90. Range saiz berbeza-beza ikut jenis kasut.
Barbie (pun ado) - range harga antara RM26.39 hingga RM30.39. Ni ada 20% off OK
Ben10 - range harga antara RM27.19 hingga RM39.99. 20% off jugak.
Superman - untuk anak-anak sekolah menengah. Harga RM24.99. Ni 50% off. Tu diaaa

Hat lain aku takde info. Kat AEON Jusco ada je kasut Pallas, NewStar dan banyak lagi.



Tiada ulasan: