Cari Something?

Isnin, November 30, 2015

Semakan Bil Air Secara Online Menerusi Apps MySYABAS

Tahukah anda bahawa anda sudah boleh berbuat demikian menerusi telefon pintar anda?

Yang sebenarnya, aku install apps kat atas untuk buat semakan tentang gangguan air yang berjadual mahupun tidak. Kalau tiba-tiba paip air tak keluar apa-apa tu, zasss aku bukak apps MySYABAS. Biasanya ada la tercongok kat situ.. Dan staff diorang jugak rajin buat update bila kerja-kerja pembaikan dijangka siap. Most of the time, siap awal dari yang dijangkakan. I LIKE!



Kat mana nak download? KLIK SINI




Tiada ulasan: