Cari Something?

Tuesday, December 08, 2015

Pengalaman Jahit Badge Pada Kain Tudung Lycra

Pagi semalam adalah misi cari tudung sekolah. Sekolah nak tudung putih awning keras. Siap spec senang. Since anak dara kitorang ni kecik molek orangnya, memang susah nak cari yang betul-betul kena.

Lepas dah ke sana dan ke mari, akhirnya kami settle dengan tudung sekolah Jony&Jeny dari Pusat Pakaian Hari-Hari. Beli saiz S. Labuh dah OK cuma bab bukaan muka tu, memang nak kena jahit.

Makanya semalam adalah hari membelek tudung. Kecikkan bukaan dan jahit badge. I tell you, menjahit badge pada kain lycra is *@#&(%@%. Aku lebih rela menjahit badge kat poket baju melayu dan kemeja abang-abang dia. Hahaha. So, lepas 3 helai selesai, aku stop. Tunggulah time lain bila aku rasa tenang-tenang nak sambung :P




1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)