Cari Something?

Rabu, November 19, 2008

Haruskah

Pagi ni, setelah kekecohan yang melanda pagi semalam yang membawa kepada peristiwa ini, aku tengok komen2 yg lama dah ada balik..

Patutkah aku tinggalkan blogger dan ke haloscan JS-Kit semula?

Komen-komen dari kawan-kawan adalah bagaikan mekap kepada sesuatu post.. dan bila mekap itu hilang, maka ilanglah seri kepada post itu..







Macam sengal je aku taip paragraph atas tu.. :P

Menurut kata JS-Kit, kalau dah tak suka dengan dia, buang je code dia, dan comment2 tu still tersimpan dalam blogger.. ye ke? Aku 50:50 dalam mempercayai statement ini memandangkan ayat2 nya (bukan Ayat-Ayat Cinta) dalam website mereka ada menyatakan bahawa transisi atau proses pemindahan mangsa-mangsa yg terlibat adalah dlm keadaan yang tidak disedari oleh mangsa.

Tapi realitinya, kawan-kawan kepada mangsa pun sedar.. aih!






Oh.. Haruskah..

Hatiku masih ada pada haloscan..

9 ulasan:

::Umi Sufira:: berkata...

Boleh try n error patah balik ke haloscan kot cik yan..dengan harapan haloscan mengotakan janjinya...hehehe..

MsP berkata...

you have been tagged

aFkaR'z berkata...

mintak maap, haloscan ni apa? saya blur sangat ni, baru join blog laa katakan

arina berkata...

ye lah.. kurang rencah kalau takde komen. dahlah mak dok komen dengan penuh perasaang!

Zety Zin berkata...

sila kutip tag anda di blog saya :)

Erna berkata...

mungkin saudari penulis boleh buat istikharah..moga diberi petunjuk untuk kekal bersama blogger atau kembali kepada js-kit itu.

sekian.

Yan berkata...

cik Sufira,
tu la.. ni tengah nak godek2 la ni..

msp,
ya ampun.. saya akan usahakan..

cik afkarz,
haloscan ialah pengganti tempat utk mengomen.. defaultnya guna existing blogger commenting system..

k Ana,
perasaang yg haru biru :P

cik zeti,
saya akan usahakan utk mengutipnya.. hihi..

Erna,
terkedu aku baca suggestion hang.. heeee

Erna berkata...

kahkahkahkah!!!
aku fikir kamu pasti tahu dari mana datang cetusan idea sebegitu ;)
ku lihat kamu begitu rungsing dan kaget sekali..
insyaallah, semoga diberi petunjuk.

p/s: dari aku yg sengal tahap melampau :P

Fid berkata...

balik ja la hahahaaa

aku pun tak tau ntah2 nnt aku akan balik ke blogger plak kalu js kit wat hal

apa masalah js kit ni???