Cari Something?

Selasa, April 14, 2009

1st Time I Saw You

Telah ditag oleh cik Intan yg putih gebu.. 

Rule #1:

Letakkan gambar anak yg baru lahir. Gambar kalo boleh mestilah gambar yang masih dalam wad, maknanya gambar anak hari PERTAMA..

OK.. i have to cheat on this.. pasal, masa Amir lahir, kami takde camera phone.. camera pun takde.. lepas dia dah dalam 2 bulan+, baru my other half beli.. so, takde la kan?

Time Arif, hmm.. time dia kami tak dapat amik gambar kat nursery pasal dia diletakkan jauh ke dalam.. kekeke.. camera phone takley zoom plak.. aih..

Time Zeri? aku ada gambar dia.. TAPI, memory card aku kaput.. hua hua hua.. saja je kan?

So, I really have to cheat :P

Ini gambar anakanda ku yg pertama.. 



Ni plak yg no 2..


Dan yg akhir sekali (buat masa ini).. yg no 3




Rule #2:

Letakkan butir ini :

Husaini #1

Nama penuh : Amir Husaini
Nama Panggilan : Amit :P Amir, Husaini 1.. (serius, tak tipu)
Jantina : Lelaki
Tarikh Lahir : 27 Jun 2004
Tempat Lahir : Pantai Cheras Medical Centre
Berat Lahir : 3.05kg
Cara Kelahiran : Vacuum


Husaini #2

Nama penuh : Arif Husaini
Nama Panggilan : Arif, Alis, Adik.. Husaini 2..
Jantina : Lelaki
Tarikh Lahir : 6 November 2005
Tempat Lahir : Pantai Cheras Medical Centre
Berat Lahir : 2.8kg
Cara Kelahiran : Normal SVD

Husaini #3

Nama penuh : Azri Husaini
Nama Panggilan : Zeri, Azri, Adik
Jantina : Lelaki
Tarikh Lahir : 23 Julai 2007
Tempat Lahir : Pantai Cheras Medical Centre
Berat Lahir : 3.00kg
Cara Kelahiran : Normal SVD


Rule #3:

apakah harapan korang pada anak ini..

Menjadi hamba ALLAH yg taat dan berjaya di dunia dan akhirat.. mampu mendoakan kami berdua..

dan korang nak anak ini jadi apa besar nanti... dan KENAPA..?

Jadi manusia yg mampu menggegarkan donia :) 


Rule terakhir....

Mau tag siapaaaa?

MN
KNV
BE
MAA
cik Iszan

19 ulasan:

Mrs LVoe berkata...

cute yeaaaa

ar.nie berkata...

Seperti biasa, mak nak "booking" alis... hihihi... ;)

miz_eda berkata...

ko tanak tag aku ke Yan?

kekeke

Yan berkata...

cik sha,
terima kasih.. hua hua hua.. mak plak yg kembang kempis.. apakah?

cik arnie,
nanti saya tempek satu gamba khas utk yg memboooking, aci?

Efi,
dia takde limit pun.. aku letih nak list pepanjang.. apa kata, kau buat jugak? nnti aku tambah nama.. kekeke..

nofaz_alin berkata...

cikyan

kat PCMC ngan dr mana?

Umminor

Mama Adib berkata...

wah nyah dah dua utang aku nga ko ni, petang2 mak usahakan

mast@work berkata...

geramnye saya tengok pipi semua ni kak yan.. mau saya geget nih.. hehe

Yan berkata...

UmmiNoor,
dengan dr asok.. dia ada klinik kat taman connaught..

MAA,
bz hang nooo nowdayss..

mast,
geget virtual, tak luak.. sila lah.. :)

chilun @ cik pau @ bibimie berkata...

adehh... ramai anak bujang cik yan. yang no 4 nih harus buat tag nih lagi. ko la anak dara plak ker... ecehh... aminnn..

CT berkata...

cutenye seri tuuuuu...geram tgk pipi dia

fiza berkata...

Hensem2 anakmu yer CY :) harus jadi rebutan bila dah beso nnt;)

Yan berkata...

cik Pau,
kot dapat baby girl, ntah2 jadik gambar background blog mak terus.. bley?

cik CT,
dulu2 gitu la.. la ni, idak le setembun itu lagi..

cik fiza,
yg saya harap, akhlak depa pun cantek jugak.. amiin..

kaezrin berkata...

hensem anak bujang dier...:)

mimielola berkata...

Kah kah kah... kalau anak pompuan jd background!! Anak emas betul la tu nanti...

Zuhaini berkata...

comelnya.... :)

Yan berkata...

kaezrin,
anak2 cik elin pun apa kurangnya :)

Ms L,
aku biasa la.. exaggerating mmg over :P

cik zuhaini,
terima kasih :)

mommysarah berkata...

pergh, sorang2 punya pipi, gebu mcm kuih pau. mcm nak geget2 jek...

Yan berkata...

zaman baby gitu le kannn.. la ni, kempis macam tak cukup angin :P

Erna berkata...

jap aku buat :P