Cari Something?

Khamis, Julai 16, 2009

Lunch Hari Ini


Saya tak ke mana-mana..

Dah mati kutu apa benda nak makan kat bawah tu.. selepas beberapa minggu stick dengan menu ini, akhirnya semalam tekak saya bagi signal, takmo dah..

Nak ke McD di The Weld, malas nak membukit.. (naik bukit).. nak pi KFC, macam dah tak dapat nak layan ayam goreng..

sudahnya, call 1300 13 1300 :P


Cepat la sampaiiiii.. nak makan sundaeeeeee..


Update: Mak geram sbb suh tukar Milo, dapat coke jugak.. TAPI depa charge mak harga Milo!! Call 1300 13 1300 bagitau no order berbagai, sampai laaaaaa ni tak mai2 Milo tu.. mak hangin.. mak sangat hangin.. I tak minum la Coke ni.. heeee..

Update @ 1501 hrs: Despite of dah 2 kali call, masih tak nampak bayang Milo ku itu.. ngeee.. asal call, soalan wajib dari diorang, "Dah minum ke Coke tu?" Meh datang sini meh.. coke tu dah melayau keluar dah pun pasal ais dah cair banget.. tau tak?

amik ko.. sume bold.. CY3.5 mmg hangin betul ni.. hinsh..

Finally, @ 1529 hrs, baru sampai Milo mak.. takmo plak dia Coke yg dh cair meleleh tu.. ha ha ha.. abis, sibuk tanya dah minum ke belum, apa kes?

Sejuk je rasa dapat milo es.. ngeee.. tu tulisan bagi kaler biru..

16 ulasan:

honeylanz berkata...

tula..kdg2 x tau nk mkn apa lunch time..if rajin tapau dr rmh aja!! msk mlm hari..hehehe

CY3.5 berkata...

honeylanz,
tak pernah lagi menapau makanan dari rumah.. perhaps patut start practise lepas ni.. nasik + telur dadar pun sodappp..

Mama Adib berkata...

sabar nyah sabar.. tak baik marah2 keh keh

tp ko mesti pastikan itu milo sampai okeh

C!kpuanmuda berkata...

ha.. i pun tak suka coke.. selalu mintak tukar ngan milo.. mana la badan tak bagai di pam2 :P

CY3.5 berkata...

MAA,
marah la.. i suka taw milo es.. dia bagi coke.. sapa tak hangin.. dok check benda lain, benda lain yg tak dapat..

cpm,
ngeee.. bukan selalu bedal McD pun kannn.. alasan.. alasannn..

MN berkata...

haishhhh..mana bleh camtu!!!

yaya berkata...

i tak berapa suka coke gak, selalunya tukar milo without ice....

isz_3707 berkata...

bak sini coke tu. tu dadah aku tu. lama dah aku xminum. gigilllllll. laki aku dok perati je so aku xbrani. takot dolat. sekian bebelan surirumah yg belom masak :P

CY3.5 berkata...

MN,
aku sedang menunggu, dan terus menunggu..

Yaya,
selalu macam tu jugak, takmo ice.. tp hari ni selera lari sket.. heee..

cik isz,
amikla.. amik.. sampai JB dah kering terus :P

Fid berkata...

CY3.5
aku lunch hari ni mkn
nasi putih+sambal bilis+ayambakar berempah!sayur tak da
ayer sejuk harharharhar

~ As ~ berkata...

CY,
bagi aku jelah coke tu....heeee

knv berkata...

bold ngan merah ok lagi. cuba CAP kan semua baru best! hahahahah! barulah 'keluar' semua angin tuh!

:PP

CY3.5 berkata...

Fid,
nasib la kita tak seofis.. kalau tak, ntah2 3/4 bekal kau tu aku yg makan :P

cik As,
sila nyatakan corak penghantaran.. kekeke.. satu ofis ni pun dah tak lalu tengok coke cair ni..

k Ana,
ni konon marah secara berhemah gitu.. kah kah kah.. ala2 T-rex yg tengah malu2 kucing kaedahnya..

Sayang.Ibu berkata...

nasib baik sampai milo tu.. ku da standby nak deliver milo nih....ngeee....;p

Abrahyn berkata...

i pon tak suka coke...rase kembang2 je kalo minum coke tuh...

p/s : kalo i pun hangin!!

CY3.5 berkata...

cik Intan,
sweettt.. kekeke.. takpe la.. semedang hang dah kat JB, buat je la delivery coke utk cik iszan tu ha.. kekeke..

abrahyn,
i mmg tak minum coke.. rasa perit tekak semacam gitu.. i tak hangin dah.. milo pun dah tinggal ais je ni.. kekeke..