Cari Something?

Jumaat, Jun 05, 2009

Ke Port Dickson-lah Pulak

Cuti sekolah mmg sinonim dengan kenduri kahwin kan?

Anyways, hujung minggu ini akan dihabiskan di Port Dickson.

Maklumlah, minggu lepas dah ke Penang meramaikan umat di kenduri belah pengantin perempuan.. kali ni turn pengantin lelaki pulak.. ha ha ha.. oh ye, kenduri pengantin perempuan tempoh hari di Bayan Lepas.. bukan di Bayan Baru.. kali ni dah confirm.. sbb takmo jadik kakak ipar yg sengal sokmo..

Confirm la saya tak berapa busy menolong kaedahnya.. maklum la.. anak2 teruna yg 3 orang tu, harus la melekat dengan saya.. takkan nak melekat dengan abah diorang.. ha ha ha.. apa asyik gelak je kau ni Yan? Kena sampuk ke apa?


My parents will come, insya-ALLAH.. depa akan stay kat Glory Beach Resort.. resort yg paling terdekat dengan umah mentuo den.. nak amik Legend Water Chalet, telan air liur je laaaa.. 

So, sapa2 yg ada kat PD weekend ni, kita dah dekat la tu.. dekat di hati.. jauh di mata la tapinya.. pasal saya kan pemalu orangnya.. ahaHAHahHahHAha.




4 ulasan:

Eazyshop2u berkata...

New stock arrived!! (4 June) POLO, PUMPKIN PATCH, OSH KOSH, BLUEBERRY & MOTHERCARE...Grab yours while stock last!! http://eazyshop2u.blogspot.com/

CY3.5 berkata...

Eazyshop2u,
baik!

JuJuEE berkata...

kak Yan, jumpa di kampung paya :)

CY3.5 berkata...

JuJuEE,
thats very precise!!